Thursday, December 23, 2010

TAHNIAH!!!!!!!!!!!!!

Hari ni result PMR keluar. Sumpah kecut perut sebab ini first time mengajar kelas peperiksaan -__-
Sampai sekolah terus berlari-lari manja ke dewan. Nampak wajah-wajah yang tak berapa digemari tapi buat-buat macam tak nampak.

Alhamdulillah 23 orang dapat straight As. Yang mana-mana tak dapat A penuh tu cuba lagi masa SPM nanti. PMR ni macam teka kacang je sebab MCQ. Hihihi

Subjek yang saya ajar ada 9 orang dapat C. Kecewa tapi tetap bersyukur sebab sekurang-kurangnya takde yang fail. (lepas ni macam mana nak berjawab dengan Mak Encik).


p.s 1 - sorry to hear about Hajar. Kesian jadi mangsa ragut.

2 comments:

khairul_bariyyah said...

encik kesayangan? ehem2~

h.u.m.a.n - e.n.g.i.n.e.e.r said...

apa salahnya..memang syg dia pun..dia pun syg i jugak. bahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...