Wednesday, September 14, 2011

Hello haters!

Pathetic betul dengan haters yang tak ada life ni. They hate me but they won't admit those hatred that they have is the direct result of jealousy. Jealous pasal apa tak tahu lah.

Somehow haters only hate the people they can't have or the people they can't be.

Kasihan. Benci banyak-banyak tak cool bro. Perangai coward komen kat blog orang tapi komen yang nhtahapaapa pun tak cool. Kalau aku tak suka dengan siapa-siapa pun, I don't go make fun of other people's blog post. Sebab aku cool.

Kalau terasa dengan blog post aku, what can I do? You yang makan cili, you rasa la pedasnya. Terasa semak sangat dengan perangai manusia macam anda semua. Jangan nak kepoh sangat hal aku, kepoh stalk kat blog aku lepas tu pompang pom pang gebang cerita satu dunia. Come on lah, grow up. You are not that great, not even close to awesome.

If you are sticking with this behaviour, you'll be in deep shit bro, seriously.

By the way, thanks for viewing my blog though you hate me.

Naik I punya Nuffnang earnings. Hihihi

" Patience has its limits. Take it too far, and it's cowardice. " - George Jackson.

7 comments:

Wawa Amran said...

Hal haters lg? dah melampau sgt ker diorg nie? X abes2 nk kacau hidup orang.. Haih~

h.u.m.a.n - e.n.g.i.n.e.e.r said...

itulah. kalau dah loser tu memang loser forever.

Wawa Amran said...

Btol tue! =D

khairul_bariyyah said...

ish2, orang da pndah skolah pun, nak cari2 pasal lagi.. dengki pa xtaw...

terima kasih la haters sb bagi pahala kat akak aku.. lol!

h.u.m.a.n - e.n.g.i.n.e.e.r said...

itulah pendengki namanya dik.
tapi pendengki penakut sebab guna anon.
kahkahkah

khairul_bariyyah said...

da la komen jangan perasan kan.. dia la yg perasan kakteh kata kat dia... hahaha.. boo! :P

h.u.m.a.n - e.n.g.i.n.e.e.r said...

macam mana dia tak perasan. sebab kakteh tulis tu tak sebut nama sapa2 pun. so dia perasan la sebab dia kan anon. kahkahkah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...