Wednesday, November 16, 2011

Ambush


Ayuh ramai-ramai kita ambush aliffcullen.blogspot.com kerana telah mencuri entri-entri aku dan bajet diri dia blogger hebat! 

Syaiton!

22 comments:

Wawa Amran said...

Sbijik setepek.. Not even a word changed.. Melampau sungguh.. Bg flying kick kang! =D

Pak Ngah Din said...

sepatutnya blog dia bukan nama aliff cullen...tapi aliff culas....kah..kah..kah..dasar blogger xdak maruah

yui92 said...

nampaknya entry2 teache mmg best smpai org salin sebijik2 buat entry sendiri..

h.u.m.a.n - e.n.g.i.n.e.e.r said...

Wawa : Bagi sahaja flying kick iteww. I support u dari belakang.


Pak Ngah Din: Betul. agaknya dari zaman sekolah biasa buat kerja tiru-tiru orang.


yui92: Haruskah tecer berbangga? Ok, berbangga diri tuhan tak suka, maka tak payah.

yui92 said...

haha xyah banggalah tp berasa suka dlam hati sbb entry disukai ramai.. walaupun dalam masa yg sama rasa sengal gilaa..huhu

h.u.m.a.n - e.n.g.i.n.e.e.r said...

Sungguh benar bagai dikata....

Muhammad Iqbal said...

haha, itu semua cabaran jadi blogger, saya dah banyak kali jadi bahan kopipes ni. Kadang-kadang sakit hati jugak, tapi apakan daya, semua itu ilmu Allah, kalau tak pun, ilham kurniaan Allah jugak. Hmmm, madah berhelah pulak kat ni. No other words, 'Sabo je la'. (^_^)

h.u.m.a.n - e.n.g.i.n.e.e.r said...

Sudah bersabar tapi dia bajet dia blggger hebat. Take this as a lesson so he wont do it next time. Harap-harap laa

Muhammad Iqbal said...

bagi la sikit warning 'terhormat' kat dia, haha :)

h.u.m.a.n - e.n.g.i.n.e.e.r said...

Tak tahu lah warning yang diberi terhormat atau tak tau hormat. Kuikuikui

Wawa Amran said...

Tecer dah bg kebenaran.. I loike~ haha! =P

h.u.m.a.n - e.n.g.i.n.e.e.r said...

Tapi baru 1 entry sahaja dia removed. Memang otak tak centre lah mamat sibu tu.

- AnaK Mak Cik T - said...
This comment has been removed by the author.
- AnaK Mak Cik T - said...

amended comment posted : -

Huh...dia komen pasai hang anak ustaz, tapi perangai mcm s*t*n kat dlm twitter...

siap ada satu stmt "if u want to be original, prepare to be copied" - tapi hak dia tulih grammar tak betui :P

sabaq ja lah...kwn kcq pun pernah kena - siap curi gambaq original handbag kat blog kwn kcq - guna that gambaq utk jual imitate handbag....

- AnaK Mak Cik T - said...

nih kwn kcq nya entry pasai kena copy http://ladyverde.blogspot.com/2011/08/someonemight-just-have-pushed-wrong.html

zida said...

bapak ah. tak beragak gila nak amek, kot ye pun kredit la, ni takde langsung. gilosssss

h.u.m.a.n - e.n.g.i.n.e.e.r said...

Kak Chaq: yang kawan kak chaq jauh lebih keji. Mula-mula macam tak heran sangat tapi dah masuk entri kedua siap mengaku dia punya memang harus diberi pengajaran.



Zida: Memang dia gila. Mai kita hantaq dia masuk Tanjung Rambutan!

khairul@kechik said...

x sangka camni perangai si aliff tu..

Kayun.Zack said...

todia, todia, todia.

repetition nih tecer nak tunjukkan betapa todianya dia dok amik tepek sebijik lagu tuh.

h.u.m.a.n - e.n.g.i.n.e.e.r said...

khairul@kechik: adakah anda kenal dengan si aliff?
mode: excited


kayun: haruskah kita buat komplot untuk letupkan saja mamat otak tak centre tuh?

suffiakmal said...

alah teacher nak senang. disable ja right click tu.

h.u.m.a.n - e.n.g.i.n.e.e.r said...

Nanti Faris 'Azim tak suka mai blog tecer. Hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...