Wednesday, February 29, 2012

Orang Kedah 'suci' belaka








Memang pesen orang Kedah cakap suka sebut tobat. 



Makanya orang Kedah ni memang suci belaka sebab asal cakap ja sebut tobat. 




Tak buat salah pun duk tobat jugak




'Tobat aih aku tak buat'





Duk tobat sedia.






10 comments:

ilhambrothers said...

macam kenal ja pemilik status ni..

Muhammad Faris 'Azim said...

tecer tak berjaya padam bukti pemilik facebook dengan jelas dan nyata. sekian.




sebab saya tahu siapa pemilik akaun facebook itu.

Hikaru Yui said...

budak ni nama dy mcm prs sekolah dulu =p

TecerWidad said...

@ilhambrothers memang sengaja nak bagi kenai pon

TecerWidad said...

@Muhammad Faris 'Azim biasalah sebab anda semua kaki skodeng seperti tecer. kakakakakaka


memang saja nak bagi hampa tau pon padahal

TecerWidad said...

@Hikaru Yui inilah teknik padam tak padam sambil dalam hati doa org tau sapa pemiliknya. kakakakaka

ilhambrothers said...

boleh tekan like dak kat komen atas ni?hehehe

TecerWidad said...

@ilhambrothers boleh cuba. kalau berjaya, tahniah.


kalau tak boleh like, mungkin boleh share. kakakaka

-wos- said...

tobat aku gelak bila baca post hang yg nih.
hahhahhha!

TecerWidad said...

@-wos- Kira lawak ni lawak cukup zatlah no

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...