Tuesday, March 6, 2012

Mangsa melucah



'Diriku telah ternoda....'




...blog aku mengadu hiba. Sobs.





Kenapa carian lucah begini sampai ke blog aku? Sudahlah description diriku anak ustaz yang imannya tak dapat diwarisi. Dan tiba-tiba terasa sungguh keji kerana carian lucah begini muncul secara istiqamah.








Kenapakah harus melucah di blog aku? Haruskah aku mencarut kepada anda? Dan tahukah anda aku mempunyai kebolehan mencarut secara berjemaah?







Okay, tang phrase awek ketiak bersih tu mungkin tak berapa lucah tapi yang kantoi gay raba kawan asrama tu haruslah aku belasah macam cerita Dabangg. Apa yang tak senonoh sangat ni? Marah tau dak?! Marah nih.







Yang ni paling horror sebab nak mengandungkan bini kawan. Mengandungkan bini sendiri tak cukup gamaknya sampai bini kawan pun nak sapu jugak. Tapi setahu aku tak ada pulak aku buat entri kisah laki bini memandangkan status aku yang bujang.















Pesanan penaja dari anak-ustaz-sekolah-agama-iman-tak-dapat diwarisi, ayuh sembahyang taubat secara berjemaah kerana telah membaca entri berbaur lucah aras dua. 



12 comments:

-wos- said...

aku pun kena.
dan terguris jugak hati aku.

Hikaru Yui said...

on the bright side.. ada org cari macam2 kat blog tche maksudnya ada readers..haha nuffnang saya xdak apa sgt pun..

dah brapa dah duit nuffnang sempat la blanja mcD =p=p=p

TecerWidad said...

@-wos- Terbakar kampung nampak asap, terbakar hati siapa yang tahu.

TecerWidad said...

@Hikaru Yui walaupun tanpa duit nuffnang, tecer masih boleh belanja hang. hihihi

Muhammad Faris 'Azim said...

ok, masih hairan kenapa ada sampai macam tu. -,-

Hikaru Yui said...

it's a deal...jgn lupaaa..hehe

Hikaru Yui said...

it's a deal...jgn lupaaa..hehe

Kayun.Zack said...

todia aihhh. haha. kelu baca benda hat org cari tuh. haha

TecerWidad said...

@Muhammad Faris 'Azim mungkin lepas ni entri harus berunsur ilmiah dan tawadhuk.

TecerWidad said...

@Muhammad Faris 'Azim mungkin lepas ni entri harus berunsur ilmiah dan tawadhuk.

TecerWidad said...

@Hikaru Yui walaupun komen berbentuk reminder datang dua kali, belanja tetap sekali saja. harap maklum

TecerWidad said...

@Kayun.Zack tecer pula terus gagap.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...