Sunday, August 26, 2012

Bahana mengejek




Aku, hari raya dan mengadakan pesta separa liar tatkala bergambar memang tak dapat dipisahkan. Ibarat isi dengan kuku dan tak ada cagu antara mereka.





Banyak lagi jenis posing yang ada tapi sebab perangai bukan lindungan kaabah maka aku telah mempengaruhi the sisters untuk menggayakan sore-eyes-five-days-of-mc.



Dan hari ini...




Kena tahan di Metro. Tak tahulah mc berapa hari tapi sebab nak kena buat physiotherapy bagai, lebih dari sehari itu sudah pasti. Di saat nak berbuka puasa semalam, nak turun tangga boleh terjatuh menggelungsur sampai ke bawah. Ambik aku, ini makan dia.




Selamat Hari Raya Aidilfitri, Fitri. Maaf Zahir Batin.

11 comments:

faizal abd fathi said...

Selamat Hari Raya... semoga cepat sembuh....

O'gosh said...

kesiannya..hope dah sembuh ye..

Afifah Nur. said...

Selamat Hari Raya ticer! ;)

Hikaru Yui said...

huhu cmna la yg sampai buleh jatuh tu.. xpalah dah nak jadi..

semoga sehat cepat nohhh

ilhambrothers said...

tu tangan ka kaki? @_@

TecerWidad said...

@faizal abd fathi Terima kasih. Selamat Hari Raya.

TecerWidad said...

@O'gosh Kalau lambat sembuh boleh cuti lama sikit. Eh.

TecerWidad said...

@Afifah Nur. Selamat hari raya Afifah Nur!

TecerWidad said...

@Hikaru Yui Kalau orang utara dia kata buaih. Hehe

TecerWidad said...

@ilhambrothers Tangan la sayang. Takkan nak pakai tag nama tu di kaki...

Wawa Amran said...

Moga cepat sembuh~ =)
Selamat Hari Raya, Tecer

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...