Monday, August 6, 2012

Busy mending myself





Sudah-sudahlah kita mencari salah orang lain. Sudah-sudahlah kita menuduh sana sini. Masa untuk muhasabah diri.


PS - Intro yang buat aku terpaut dan terus tengok sampai habis walaupun esok sekolah, dah lewat malam dan boleh jadi PPD nak datang observe esok. 


14 comments:

Izuan Kunang-Kunang said...

Hoi. Apesal aku tak boleh komen entry yg sebelum ni? Seriously aku tak paham apa yang dia tulis. Yang aku paham, dia kata hang telah dirasuk oleh bayangan syaitonnnn?? Marilah kita sama-sama azankan budak tu!

Hikaru Yui said...

tecer... byk sungguh cerita nak kena catch up..huhu xpalah apa yg dah jadi biarlah jadi...

btw kenapa ex student tecer tu macam indon je loghat dia? kahkah

TecerWidad said...

@Izuan Kunang-Kunang Kahkahkah. Bukan apa wei, aku tau ramai orang akan kata komen dia ntahapapa. aku takmau satgi dia tertekan pi bunuh diri pulak bila tau org mengata ayat2 dia.

Azan saja cukup ka wei? Satgi kita duk azan2 dia kata kita ni ajaran sesat pulak.

TecerWidad said...

Yang loghat indon tu la junior anda. Sila kesali. kahkahkah

Yousof said...

Ok kena tengok video ni nanti malam insyaAllah! ;')

plus aku suka wardina since dia join spanar jaya dulu.

Yousof said...

Dalam sibuk kita cari salah orang lain tu kita tak perasan yang kita mungkin ada terbuat salah yang lebih besar dari orang tu.. *muhasabah

eric kolala said...

sesuai utk ko..selalu sgt cari salah org..huhu

kinobaik said...

Salam.

Selesai sudah baca semua entry widad.

Tersesat ke sini pasal entry Zalora. Terus melekat baca dari petang semalam membawak ke setengah hari esoknya (harini)

Saya suka cara penulisan (penaipan) blog Widad. Penuh dengan humor tapi ada isi. Sarkastik tapi penuh dengan empirical study. Kehkehkehkeh

**wahh. skema gittew ayat, kan. Sumpah ni festaim komen blog orang. Huhuhuhu**

TecerWidad said...

@Yousof True story

TecerWidad said...

@eric kolala How do you define selalu? How far have u known me? How often is that often?

At least m one of kind yg sedar diri dari org lain berlagak lindungan kaabah tapi hati mcm syaiton.

TecerWidad said...

@kinobaik Hahaha. Adakah saya bakal mencajdi hidden gems yang telah ditemui. Kahkahakah. Mengaku tuh!

Terima kasihlah duk baca dari mula. Pekdah tu nak kata takdak langsung, ada jugak kot no..heheh

Jue Jaynee said...

bestnya..sedih =.terharu..
da jam 1 pagi..mata terus segar ja

hafizudin said...

mujur anda dah tua bangka.
Kalau tak mungkin rasa jatuh hati juga.

keindahanalam said...

hehe ingatkan aku je terjebak ke sini sbb Zalora tu..hehehe...ada juga yg sekapai...anyway, I like the way you write.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...