Friday, October 19, 2012

Cikgu kurang ajar



Akulah tu cikgu yang kurang ajar. Bukan kurang ajar like kojaq atau kalau versi bukan utara lepas cakap kurang ajar mesti ada tanda seruan. Bukan yang tu.


Ini kurang ajar sebab dah jarang sungguh rasa mengajar. Sila jangan fitnah aku malas masuk kelas segala. Tapi kerana diriku yang bujang dan jugak hot cantik menawan maka selalu secara paksarela kena keluar sekolah buat itu buat ini.


Dan bila dah kena buat itu buat ini letih badan maka balik terus terbongkang atas katil.
























Dah tu cana nak hapdet blog secara istiqamah?


































Alasan!



6 comments:

faizal abd fathi said...

tak apa..anak murid faham.....heheheh

Rapunzeel Cikilolo said...

kena sesekali pegi bercuti bila da bosan dengan kerja...

Hikaru Yui said...

kena beli ipad ni..update blog on the go org kata.. baru bertambah produktif..hehe

TecerWidad said...

@faizal abd fathi Depa bukan faham...depa syok. Horray la cikgu tak masuk!

TecerWidad said...

@Rapunzeel Cikilolo Tak bosan pun. Duk syok lagi nih!

TecerWidad said...

@Hikaru Yui Tu semua hangat-hangat tahi ayam saja. Dah malas tu malas jugakkkk muahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...