Tuesday, December 4, 2012

Lagi perkara yang aku tak suka tentang Facebook


Mula-mula letak status in relationship. Tengok wall semua status cinta.



I love you sayang

Semoga hubungan kita berpanjangan hingga ke jinjang pelamin


Rindu awak. Nite cayunk 
(contoh yang berIQ rendah)


Baby dah sihat? Take care sayang. Rindu awak selalu.


Tetapi tatkala hubungan dilanda ribut, status pun bertukar complicated


Hapa jadahnya ni? 
Kalaulah Facebook ada status hubungan dengan emak bapak, 
contoh anak kandung, anak angkat, anak pungut dan jenis-jenis anak yang lain..
...mahu seminggu sekali tukas status.
Asal berbalah dengan mak ayah, terus status anak angkat. 



Gedik aih!!!!!!!!!






10 comments:

iLabuh :) said...

Setuju dengan Tecer :)
naik menyampah . yang jantan-II pun tak kurang gediknya jugak bila hapdet status macam tu -_-

-Pembaca baru blog Tecer-

TecerWidad said...

@iLabuh :) Gedik tidak mengenal jantina. Di mana ada nafsu, di situ ada gedik. Tapi kalau yg beriman, kuranglah sikit gediknya.


Amcam jawapan? Macam tanyalah ustazah dak? Huahuahuahua

faizal abd fathi said...

( Baby dah sihat? Take care sayang. Rindu awak selalu.)- masa sayang baby bagai...time clash...agaknya bab* kot....biasa lah manusia...hehe

TecerWidad said...

@faizal abd fathi Kalau yang lindungan kaabah, mungkin baby jadi khinzir. Muahaha

Afifah Nur. said...

Habis segala benda nak canang satu dunia.

Budak2 tak matang. Yang dah dewasa pn kadang2, tak boleh fikir matang jugak :/

Rara Nasiha said...

ni kes ramai budak-budak yang up status la ni kan. macam-macam. :)

Wawa Yusoff said...

kadang2 kan takut tgk status bebudak sekolah skrg. statusnye mcm kan org dah nak kawen sangat. padahal baru dajah 6.

TecerWidad said...

@Afifah Nur. Kalau boleh warna spender yang dipakai hari2 pun nak canang.

TecerWidad said...

@Rara Nasiha Yang umur mak budak, ayah budak pun ada jugak up status gini.

TecerWidad said...

@Wawa Yusoff Tulah, suruh main kawen2 macam kita budak2 dulu tak mau.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...